Despre noi

Despre Casa Maria

CASA DINTRE BRAZI

Casa Maria este amplasată în mijlocul naturii, înconjurată de munți și brazi, iar râul Izvor traversează curtea pensiunii.

Grădina spațioasă, cele două terase din lemn, foișorul dotat cu grătar, cuptor, plită, afumătoare, spațiul de joacă pentru copii, creează o ambianță plăcută.

Arhitectura cu specific montan, care îmbină elemente din lemn masiv și piatră, aerul curat de munte și imprejurimile fac din această pensiune o locație perfectă pentru relaxare și distracție în intimitate.

WhatsApp Image 2022-07-18 at 12.10.34 (4)
WhatsApp Image 2022-07-18 at 12.10.35
Foisor Casa Maria

FACILITATI

Pensiunea dispune de 6 dormitoare,fiecare având aceleași facilităti ( baie proprie, TV, internet wireles, uscător de păr) si, nu în ultimul rând fiecare are o panoramă deosebită care poate fii admirată de pe propriul balcon în funcție de orientare, un living cu o capacitate de până la 100 persoane dotat cu Smart TV-uri, șemineu, bucătărie utilată complet și nu în ultimul rând, de un spațiu de socializare la mansardă, unde vă puteți relaxa citi o carte, savura un pahar de vin sau practica diferite activități (biliard, remi, sah etc.,)

0

LOCURI de cazare

0 +

CAPACITATE EVENIMENTE

0 +

OASPETI MULTUMITI

OBIECTIVE TURISTICE

      Aici, în Munții Rodnei, găsiți locul ideal dacă sunteți pasionați de drumeții montane. Odată ajunși aici puteți explora frumusețile Parcului Național Munții Rodnei, precum: Rezervația Botanică Poiana cu Narcise din Muntele Saca, Vârful Ineu, Pietrosul Rodnei, Lacul Lala Mare si Lacul Lala Mic.

      Pentru dezvoltarea laturii istorice puteți vizita Cetatea Rodnei, atestată în 1235 și totodată, puteți cunoaște sentimentul de apartenență la tradiții,obiceiuri străvechi și trecutul inedit stând de vorbă cu meșterii populari locali și oamenii valoroși ai comunei.  O scurtă ieșire prin împrejurimi, o plimbare cu bicicleta sau o excursie montană vă vor încărca bateriile pe termen îndelungat.      Toate acestea vă pot garanta o ședere relaxantă și, cu siguranță, vă vor convinge să reveniți. 

235-gura-paraului-lala-vf-ineu-16-1574860679
Lacul_Lala_Mare
rodna-hike-min

Contacteaza-ne chiar astazi!

Apasa butonul de mai jos pentru a intra in contact cu noi